Ανακεφαλαίωση

Στην πρεμιέρα του θεσμού του Κυπέλλου είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Βέγα. Μια ομάδα που παίζει όμορφο και δυνατό ποδόσφαιρο. Ως προπονητής θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το νικηφόρο ξεκίνημα στο Κύπελλο με σκορ 4 – 0. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και το ημίχρονο μας βρήκε μπροστά με 2 – 0, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Με άλλα 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς. Ακολουθήσαμε το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει για να κάμψουμε την αντίσταση της ομάδας του Βέγα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών και από το αποτέλεσμα του αγώνα.
Για την ιστορία του αγώνα, σημειώθηκαν εντυπωσιακά γκολ από τους παίκτες μας: ο Β. Χουλιάρας με 1 γκολ, ο Μ. Τάφα που ήταν και ο MVP του ματς με 2 γκολ και ο Χ. Παρθένης με 1 γκολ.
Η διοίκηση της Αττικής Οδού – Αττικών Διαδρομών, ο Πρόεδρος Β. Μερεντίτης, ο Προπονητής Δ. Καλπούκης και οι Παίκτες των Αττικών Διαδρομών, ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Εργασιακού Αθλητισμού, καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – BEΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
30 Σεπτεμβρίου, 2023 4:30 μμ Κύπελλο ΕΣΕΑ 2023 – 2024 // Ά Φάση 2023 - 2024

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ100
ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ100

Αποτελέσματα