Ανακεφαλαίωση

Θα μου επιτρέψετε να περάσω σε δεύτερη μοίρα τον αποτέλεσμα του αγώνα που είχαμε με την LE MASSAGE, όταν έχουν συμβεί πιο σοβαρά πράγματα κατά την διάρκεια…, από ότι ένα αποτέλεσμα. Στον αγώνα αυτόν, υπήρξαν δυο αρκετά σοβαροί τραυματισμοί στην ομάδα της LE MASSAGE και ένας τραυματισμός παίκτη της δικιάς μας ομάδας. Εκ’ μέρους της Διοίκησης – Παικτών – Προπονητή, ευχόμαστε να μην επαληθευτούν όπως αρχικά εκτιμήθηκαν οι τραυματισμοί των παιδιών. Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Σε ότι αφορά αγωνιστικά την ομάδα μας, ο Χ. Παρθένης ξεκλείδωσε την πολύ καλή άμυνα της LE MASSAGE, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ από την ομάδα μας, όμως πέσαμε πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα της LE MASSAGE, που πραγματικά ήταν εκπληκτικός και καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις που γινόντουσαν στην εστία του. Σε μια φάση όμως παραλίγο να βρεθούμε πίσω στο σκορ, όταν είδαμε την μπάλα σε σουτ των αντιπάλων να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Ευτυχώς για εμάς, η μπάλα δεν μπήκε γκολ.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να δούμε ένα όμορφο και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, στους Διαιτητές που κι αυτοί συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή του δύσκολου αυτού παιχνιδιού, αλλά πιο πολύ στους παίκτες τους δικούς μας, γιατί πραγματικά υπερέβαλαν του εαυτού τους, δεδομένου ότι για διάφορους λόγους δεν είχαμε όλους μας τους παίκτες και αναγκαστικά κλήθηκαν να αγωνιστούν σε όλο το παιχνίδι. Η αλλαγή του τερματοφύλακα που είχαμε στον πάγκο μας, χρησιμοποιήθηκε όταν τραυματίστηκε ο παίκτης μας, αλλά έπαιξε σαν στόπερ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντα χαρούμενες στιγμές. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και πάντα ελπίζουμε για κάτι καλύτερο.

Καλή συνέχεια στην LE MASSAGE…!!! 

Καλπούκης Δημήτρης ( ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
15 Ιανουαρίου, 2023 4:00 μμ Πρωτάθλημα ΕΣΕΑ 2022 - 2023 2022 - 2023

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ100

Αποτελέσματα

ClubGoalsΚατάληξη
ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ1Win
LE MASSAGE0Loss