Ανακεφαλαίωση

Την Παρασκευή 03/02/2023 στις 22:00 υπήρχε αγωνιστική για την ομάδα μας των Αττικών Διαδρομών, με την INTRASOFT. Μια ομάδα που πολλές φορές έχει αποδείξει ότι με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει, μπορεί να τον κερδίσει. Το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας και προσέχοντας πάρα πολύ το παιχνίδι μας, φτάσαμε στην νίκη κερδίζοντας με 4-0. Παρά το πολύ κρύο και το δύσκολο της ώρας, (ήταν πολύ αργά το παιχνίδι), αντεπεξήλθαμε. Για πάνω από μισή ώρα όμως, προσπαθούσαμε να σπάσουμε την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της INTRASOFT. Το πάθος της αντίπαλης ομάδας και η μέτρια εμφάνιση μέχρι εκείνο το σημείο της ομάδας μας, κρατούσε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Η είσοδος του Γ. Ντουντούμη στο ματς άλλαξε τα δεδομένα. Γινόντουσαν πιο πολλές και πιο ορθολογικές επιθέσεις. Αισθανόσουνα ότι αργά ή γρήγορα θα μπει γκολ από την ομάδα μας. Κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι 1-0 με ωραίο γκολ του διακριθέντα Χ. Παρθένη. Στο ημίχρονο ανασυνταχτήκαμε. Μιλήσαμε για το τι θα πρέπει να βελτιωθεί, προκειμένου να πάρουμε πιο εύκολα τον αγώνα. Προσέξαμε πιο πολύ τα σημεία με τα λάθη μας. Ο τρόπος παιχνιδιού είχε αλλάξει. Αυτό φρόντισε να το δείξει ένας εκ των διακριθέντων του παιχνιδιού, ο Σ. Μαστρογιάννης. Με δυο γκολ που σημείωσε, έφερε την ηρεμία που χρειαζόμασταν. Το ματς έκλεισε με Πέναλτυ που κέρδισε ο Σ. Μαστρογιάννης και το εκτέλεσε ο εορτάζων (είχε γενέθλια) Λ. Μωραΐτης. Ακόμα ένας διακριθέντας. Κατά γενική ομολογία και χωρίς να βρεθούμε σε υψηλά στάνταρ καταφέραμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Η προσωπικότητα των παικτών μας, είναι αυτή που παίζει ρόλο σε κάθε αποτέλεσμα. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο ματς….!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους Διαιτητές και στις δυο ομάδες, για την άριστη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Καλή συνέχεια  στην INTRASOFT…!!!

Καλπούκης Δημήτρης ( Προπονητής – ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ )

 

Οπως έχουμε ξαναπεί αυτό το ματς, ήταν ένα από τα δύο ματς “τελικούς” που έχουμε μπροστά μας, για να ολοκληρώσουμε τους αγώνες της Α φάσης. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή, κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά, εφαρμόζοντας το αγωνιστικό μας πλάνο. Δυστυχώς σε μία αμυντική ολιγωρία δεχθήκαμε γκόλ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε δυνατά προσπαθώντας να φτάσουμε στην ισοφάριση δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες. Ομως, δυστυχώς δεχθήκαμε σχετικά εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ, και το παιχνίδι άρχισε πλέον να μοιάζει με αγωνιστικό “Γολγοθά”. Κόντρα σε τόσο ποιοτικούς αντιπάλους τα λάθη δεν συγχωρούνται. Τέλος, με ένα εντελώς αχρείαστο φάουλ μέσα στην περιοχή μας, δεχθήκαμε και το τέταρτο γκολ με πέναλτι.

Οπως και να χει, συνεχίζουμε προσπαθώντας για το καλύτερο. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα των ” ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ” και καλή συνέχεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ( NETCOMPANY – INTRASOFT )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
3 Φεβρουαρίου, 2023 10:00 μμ Πρωτάθλημα ΕΣΕΑ 2022 - 2023 2022 - 2023 03/02/2022

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αποτελέσματα