Ανακεφαλαίωση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 5Ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μας ( Sui) με τις Αττικές, έγινε σοβαρή χειρονομία ήθους από τις Αττικές: η φάση ήταν τελειωμένη ουσιαστικά, όταν ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ τον παίκτη των Αττικών αλλά ο ρέφερι άφησε πλεονέκτημα γιατί η πάσα κατέληξε στον τερματοφύλακα μας, οι παίκτες μας όμως δεν κατάλαβαν ότι ο ρέφερι δεν σφύριξε οφσάιντ και έπιασαν την μπάλα με τα χέρια για να την στήσουν για την εκτέλεση του φρεε κικ.  Ο διαιτητής προφανώς σφύριξε πέναλτι. Οι Αττικές όμως εκτέλεσαν το πέναλτι  επιτηδευμένα άουτ για να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά αφού κατάλαβαν ότι έγινε καθαρή παρανόηση. Ο αγώνας στο σημείο εκείνο ήταν σε κρίσιμο σημείο 2-2. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά των Αττικών ήταν ενδεδειγμένη (αλλά όχι και οπωσδήποτε  αυτονόητη) γιατί αντανακλά το επίπεδο που διεξάγεται το πρωτάθλημα μας: είναι εργασιακό και όχι επαγγελματικό. Μόνο μπράβο στις Αττικές!

Αλέξανδρος Πασχάλης

Αρχηγός Ομάδας Sui Generis

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 5Ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ SUI GENERIS

“Το Σάββατο δώσαμε ακόμα ένα παιχνίδι Κυπέλλου με την SUI GENERIS.
Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της SUI GENERIS, τον Προπονητή της και ιδιαίτερα τον Πασχάλη τον Αλέξανδρο για την αναφορά του στην συγκεκριμένη φάση και εν συνεχεία τα καλά του λόγια που είπε για την ομάδα μας. Αφορμή για αυτό ήταν η στιγμιαία ασυνεννοησία των αμυντικών της SUI, σε μια φάση για οφσάιντ επιθετικού μας, που αφέθηκε πλεονέκτημα από τον Διαιτητή του αγώνα, αφού η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα της SUI. Δεν αντιλήφθηκαν όμως ότι δεν είχε σφυρίξει ο Διαιτητής με αποτέλεσμα να πιάσουν την μπάλα μέσα στην περιοχή τους με τα χέρια. Η συνέχεια ήταν να δωθεί πέναλτι. Παρότι το σκορ σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ήταν 2-2, πιθανότητα η εκτέλεση της εσχάτης των ποινών να άλλαζε το σκορ. Δηλαδή να μας έβαζε μπροστά. Η απόφαση που πήραμε, αφού κι εμείς είδαμε τι έγινε ήταν, το Πέναλτι να χτυπηθεί άουτ από τον Χ. Δριμάλα. Το σίγουρο είναι ένα. Ότι στον Εργασιακό Αθλητισμό και όχι μόνο, κάποιες φορές υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από μια νίκη και μάλιστα αν έρχεται έτσι. Ο Σεβασμός προς τους αντιπάλους μας. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90´. Εκτός γηπέδου οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί και φίλοι. Είναι βέβαιο ότι αν αποδεχόμασταν σε αυτή την περίπτωση τον κανόνα που είναι και το σωστό αγωνιστικά, θα μείωνε τον θεσμό και ιδιαίτερα την ομάδα μας.
Όλοι στην ομάδα, είμαστε σύμφωνοι ότι πράξαμε το σωστό.
Αγωνιστικά θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην SUI για την αγωνιστικότητα που είχαν. Το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αλλάξει το σκορ. Συνολικά όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Τρία δοκάρια και άλλες κλασικές φάσεις, που η πολύ οργανωμένη άμυνα της SUI, τις αντιμετώπισε. Οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν, ο Θ. Πουλάκης, ο Χ. Παρθένης, ο Χ. Δριμάλας και ο Φ. Φούφουλας που ήταν και ο MVP του αγώνα, μιας και πέτυχε το κρίσιμο γκολ που μας έδωσε προβάδισμα στο 77´. Η όλη του παρουσία, κρίνεται ως άριστη. Εκτός των προαναφερθέντων, πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχαν ο Μ. Μήλας, ο Σ. Καλπούκης και ο Π. Μερεντίτης.
Στο μυαλό μας τώρα είναι το επόμενο ματς.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην SUI GENERIS.”

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Καλπούκης Δημήτρης
Προπονητής

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
13 Ιανουαρίου, 2024 4:30 μμ Κύπελλο ΕΣΕΑ 2023 – 2024 // Ά Φάση 2023 - 2024

Αποτελέσματα

ClubGoalsΚατάληξη
ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ4Win
SUI GENERIS2Loss