Ανακεφαλαίωση

Στο παιχνίδι  της Κυριακής με τον Βέγα παρότι προηγηθήκαμε στο σκορ με τον Χ. Παρθένη και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι με τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε, τελικά όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δεν βάζεις τα γκολ που σου παρουσιάζονται, τότε κινδυνεύεις να δεχτείς εσύ γκολ. Όπως και έγινε. Δεχτήκαμε δυο γκολ και δεν τα απαντήσαμε. Σίγουρα στα Play off τα παιχνίδια είναι πιο απαιτητικά. Τα περιθώρια στενεύουν και αργά ή γρήγορα θα κριθεί ο τίτλος. Σε κάθε περίπτωση μια ήττα δεν είναι καταστροφή και μπορείς να πάρεις πράγματα από αυτήν. Εμείς θα αφήσουμε αυτό το ματς στην άκρη σαν μια κακή παρένθεση και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε.          Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια για να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε τελικά να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια. Είναι όμορφο το πρωτάθλημα όταν γίνεται αμφίρροπο και ας μην μας αρέσει… Τα συγχαρητήριά μας και καλή συνέχεια  στην ομάδα του  Βέγα…!!!

Καλπούκης Δημήτρης ( Προπονητής – ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
12 Μαρτίου, 2023 3:30 μμ PLAY OFF 2023 (ΘΕΣΕΙΣ 1-6) 2022 - 2023

Ground

ΓΗΠ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Elliniko, Municipal Unit of Elliniko, Municipality of Elliniko - Argyroupoli, Regional Unit of South Athens, Attica, 167 77, Greece

ΒΕΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΓΑΖΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ100
ΜΑΡΗΣ Γ100

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ100

Αποτελέσματα