Ανακεφαλαίωση

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, για τον “άθλο” του σαββατοκύριακου που με μας πέρασε. Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες(!) δώσαμε δύο απαιτητικούς και σημνατικούς αγώνες για την πορεία της ομάδας μας σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν εξαιρετικά κομβικής σημασίας για την ομάδα μας.

Ξεκινήσαμε μουδιασμένα και κάπως αποσυντονισμένοι, και έτσι βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, δεχόμενοι δύο γκολ. Αντιδράσαμε όμως πολύ γρήγορα στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου, αλλάζοντας τον σχηματισμό μας και κερδίζοντας μέτρα σοτ γήπεδο. Καταφέραμε να μειώσουμε και με λιγη προσοχή θα είχαμε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο συνεχίσαμε το ίδιο καλά, ισοφαρίσαμε αλλά δυστυχως δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης και της ανατροπής. Πλεόν ο στόχος για είσοδο στην εξάδα χάθηκε αλλά όπως και να χει, συνεχίζουμε προσπαθώντας για το καλύτερο, και πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο.

Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του “ΒΕΓΑΣ” και καλή συνέχεια.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ( NETCOMANY – INTRASOFT )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
12 Φεβρουαρίου, 2023 2:30 μμ Πρωτάθλημα ΕΣΕΑ 2022 - 2023 2022 - 2023

ΒΕΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ100
ΜΑΤΣΙΟΙΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ100

NETCOMPANY – INTRASOFT

# Παίκτης Goals Yellow Cards Red Cards
ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ100
ΦΙΛΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ100

Αποτελέσματα