Ανακεφαλαίωση

 

Δηλώσεις 2ης αγωνιστικής κυπέλου με Δημοσθένη:

”Στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Δημοσθένη εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο. Η νίκη μας όμως με σκορ 2 – 3 ήρθε πολύ δύσκολα. Η ομάδα αυτή δεν είναι όπως την προηγούμενη χρονιά. Έχει αλλάξει κατά πολύ. Με άλλον προπονητή και με νέους πολύ καλούς παίκτες. Μια ομάδα που ξέρει πλέον τι ζητάει στο γήπεδο. Στο συγκεκριμένο ματς, είχε διαρκή κίνηση, και καλή τοποθέτηση των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με εναλλαγές στα συναισθήματα. Ισοπαλία στο ημίχρονο 1 – 1 και ισοπαλία έως και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Έως εκείνη την στιγμή το ματς ήταν στο 2 – 2. Μια κίνηση όμως από τον MVP της ομάδας μας, αλλά και του παιχνιδιού Αντώνη Κουλάι, άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα. Με γκολ σπάνιας ομορφιάς και από σχετικά μακρινή απόσταση κατάφερε να νικήσει τον μέχρι εκείνη την στιγμή εκπληκτικό τερματοφύλακα του Δημοσθένη. Ήταν η τελευταία φάση στο παιχνίδι. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Δημοσθένη, για το πως αντιμετώπισαν το ματς καθ´ όλη την διάρκειά του και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση κι άλλες ομάδες στη συνέχεια.
Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα ματς που ακολουθούν, μιας κι έχουμε κάνει κι εμείς σημαντική ανανέωση στην ομάδα μας. Θέλει χρόνο για να δέσει ένα σχετικά καινούργιο σύνολο.
Για να επιστρέψω στο παιχνίδι…, τα γκολ της ομάδας μας κατά σειρά επίτευξης είχαν ως εξής:
Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Μυστρίδης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μάριου Τάφα. Αφού το ματς γύρισε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2 – 1, η ισοφάριση ήρθε αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Δημοσθένη, από τον πολύ όμορφο συνδυασμό του Στέλιου Καλπούκη – Παναγιώτη Βεργούρου και τελικό σκόρερ τον Χρήστο Παρθένη. Τέλος όπως ανέφερα και πιο πριν, η νίκη ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, από την εκπληκτική έμπνευση του Αντώνη Κουλάι και το όμορφο γκολ που πέτυχε έξω από την περιοχή.
Εκτός του Α. Κουλάι, στους διακριθέντες του παιχνιδιού περνάνε και οι Μ. Μήλας, Κ. Μυστρίδης και Σ. Καλπούκης.
Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα.
Καλή αρχή στο Πρωτάθλημά μας και καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς, σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται.

Καλπούκης Δημήτρης, Προπονητής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
21 Οκτωβρίου, 2023 6:00 μμ Κύπελλο ΕΣΕΑ 2023 – 2024 // Ά Φάση 2023 - 2024

Αποτελέσματα