Ανακεφαλαίωση

Αρχικά να δώσουμε τις ευχές μας σε όλους, για καλή χρονιά με Υγεία! Όσον αφορά στα του αγώνα, αυτό το παιχνίδι θα θέλαμε να το ξεχάσουμε γρήγορα. Η αρχή της νέας χρονιάς μας βρήκε με πάρα πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών, ιώσεων κλπ. Κατά συνέπεια δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για όλο το 90λεπτο, κόντρα σε ένα αντίπαλο που μπήκε πολύ αποφασισμένος στο γήπεδο.

Αντέξαμε κατά μία έννοια για ένα ημίχρονο με το σκόρ να είναι στο 1-0, έχοντας επιτρέψει στην αντίπαλη ομάδα να κάνει μόνο 1-2 κλασσικές ευκαιρίες. Εμείς από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά είχαμε κάποιες καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο παραγοντας κούραση, σε συνδιασμό με το ότι δεν είχαμε σχεδόν καθόλου βοήθειες από τον πάγκο, είχαν σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε αλλα 3 γκολ και να υποστούμε μια βαριά ήττα. Θα πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα.

Συνεχίζουμε ελπίζωντας και προσπαθώντας για το καλύτερο. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του “ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ” και καλή συνέχεια.

Kostas Panagiotopoulos ( NETCOMPANY – INTRASOFT )

 

Ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι σε έναν πολύ καλά στημένο αντίπαλο, και η επιθετική μας απόδοση αποτελεί ένεση αυτοπεποίθησης και διάθεσης ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά και με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ενόψει του Δικηγορικού Πρωταθλήματος.

Με τα παιδιά όλα υπάρχει χημεία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δείξαμε ότι είμαστε ένα πειθαρχημένο σύνολο υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, συνδυάσαμε σκορ και αποτελεσματική αμυντική λειτουργία πήραμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στα παιδιά της ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ και καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Σπύρος Μπουρτζάλας ( ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΣΑ )

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν
14 Ιανουαρίου, 2023 5:30 μμ Πρωτάθλημα ΕΣΕΑ 2022 - 2023 2022 - 2023

Αποτελέσματα