ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

1.   ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ … 

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ]: ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ LE MASSAGE ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.

[LE MASSAGE * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ]: Σίγουρα και φέτος ο τελικός του κυπέλου θα είναι μια γιορτή , όπως κάθε χρόνο που διοργανώνει η εσεα, που θα ήθελαν όλες οι ομάδες να συμμετέχουν. Φέτος είχαμε βάλει σαν στόχους να διεκδικησουμε μια από τις 2 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και το κύπελλο. Δυστυχώς στα μέσα του πρωταθλήματος χάσαμε βασικά στελέχη  από τραυματισμους και μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του. Όμως μετά από μεγάλη προσπάθεια και μετά από έναν πολύ ωραίο ημιτελικό κυπέλλου και μια μεγάλη ανατροπή που θα τη θυμόμαστε για χρόνια κατορθωσαμε να πετυχουμε το πρώτο βήμα για το στόχο του κυπέλλου. Ελπίζω να το κατακτήσουμε και πάνω από όλα να το ευχαριστηθούν και οι δυο ομάδες και να γίνει ένας ωραίος αγώνας.

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]: Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν τη συνέντευξη. Στις 27 Μαΐου 2023 έχει προγραμματιστεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου ποδοσφαίρου Εργασιακού Αθλητισμού, που θα γίνει στις 18:00 στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Αναμένεται να είναι  μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ των Αττικών Διαδρομών και της Le Massage. Γνωρίζουμε ότι η Le Massage είναι μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε  υψηλό επίπεδο. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν και στην ομάδα μας. Με τόσο υψηλό επίπεδο παικτών,  αναμένεται να γίνει συναρπαστικός τελικός. Η ομάδα μας των Αττικών Διαδρομών, έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις. Κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις. Πέρυσι, καταφέραμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Την εφετινή χρονιά, ήδη έχουμε πάρει το Πρωτάθλημα. Το επίτευγμα είναι μεγάλο. Η επιθυμία μας όμως να κλείσουμε και αυτή τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μεγάλη  και πλήρως κατανοητή. Η κατάκτηση του νταμπλ για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα ήταν η ιδανική κατάληξη. Θα αποτελούσε εκ νέου, άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και την εταιρία μας. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θέλουν όσο κι εγώ να κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός μας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Le Massage. Είμαι βέβαιος ότι ο τελικός θα είναι μια  όμορφη αναμέτρηση και θα είναι διαφήμιση για τον Εργασιακό Αθλητισμό. Σε λίγες μέρες θα μάθουμε τον Κυπελλούχο για την περίοδο 2022 – 2023. Ανυπομονούμε και ελπίζουμε η συμμετοχή μας στον τελικό να συνδυαστεί με όμορφο ποδόσφαιρο και εν τέλει την κατάκτηση του τίτλου. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεισφέρουν, προκειμένου, κάθε χρόνο  να πραγματοποιείται το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο ποδοσφαίρου, για λογαριασμό του Εργασιακού Αθλητισμού.

[LE MASSAGE * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ]: Για την ομάδα μας ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που θα θέλαμε να ανταμειφθούν οι κόποι όλης της χρονιάς κ αυτό το κύπελλο να μας δώσει ώθηση για την επόμενη !

2.   ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ – ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ – ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ, ΕΙΤΕ & ΤΑ ΔΥΟ ! ?

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ]: Η ΧΑΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

[LE MASSAGE * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ]: Είναι μεγάλη τιμή για έναν παίχτη είτε επαγγελματικου είτε ερασιτεχνικου επιπέδου να είναι αρχηγός σε μια ομάδα. Πολλές φορές πριν από έναν τετοιο αγώνα σε διακατέχει το λεγομενο δημιουργικό άγχος αλλά κ χαρα για τη συμμετοχή. Αυτό πρέπει να το μεταδοθεί σε όλη την ομάδα ώστε να μπει όσο το δυνατόν έτοιμη η ομάδα στον αγώνα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θεωρώ ότι φεύγουν όλα και συγκεντρώνεται ο κάθε παίχτης σε αυτό που πρέπει να κάνει οπότε ο ρόλος του αρχηγού είναι να μη φύγει η συγκέντρωση αυτή από κανέναν.
Και σίγουρα μετά τον αγώνα αν η έκβαση έχει πάει καλά δεν υπάρχει αρχηγός όλη η ομάδα είναι μαζί το δύσκολο είναι όταν υπάρξει ήττα όπου εκεί πρέπει να ανεβάσει ο αρχηγός το ηθικό ώστε να το αφήσουμε πίσω και να προσπαθήσουμε πιο σκληρά την επόμενη φορά.

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]: Όμορφα ερωτήματα θέτετε και με τιμούν. Η περσινή χρονιά ήταν διαφορετική. Τα Ρόστερ των ομάδων άλλαξαν. Ενισχύθηκαν και το εμπόδιο για να φτάσει κανείς στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος & του Κυπέλλου μεγάλωσε. Ο Μαραθώνιος… ξεκινάει Σεπτέμβριο και τελειώνει αρχές Ιουνίου. Όταν πλησιάζει το τέλος του, καλείσαι να κοιτάξεις, τι κατάφερες μέχρι τώρα. Είσαι στον στόχο ή όχι ;;; Όταν μιλάμε για την ομάδα των Αττικών Διαδρομών, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συνήθως είμαστε εκεί που πρέπει. Στον στόχο. Σκοπεύουμε πάντα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος & του Κυπέλλου. Προσπαθούμε πολύ για να πάρουμε αυτούς τους δυο τίτλους. Σίγουρα είναι δύσκολο. Προσωπικές και ατομικές διακρίσεις στην ομάδα μας δεν υπάρχουν. Εκτός του γνωστού αντικειμενικού σκοπού, μας ενδιαφέρει το ‘’ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’’ και το ‘’ΣΥΝΟΛΟ’’. Κοιτάζουμε άλλα πράγματα πριν από τους τίτλους. Οπωσδήποτε ο κ. Β. Μερεντίτης, εγώ & οι παίκτες, εναρμονιζόμαστε με αυτά που έχουμε συμφωνήσει εξ’αρχής.

[LE MASSAGE * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ]: Τα συναισθήματα μου στην πολύ ωραία ερώτηση που μου κάνετε είναι ανάμεικτα ,δεν είναι κ το ποιο εύκολο πράγμα μετά από τόσα χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους πλέον να πρέπει να πηγαίνω οριακά μέχρι την γραμμή του πλάγιου αουτ … για να γίνεις σωστός προπονητής πρέπει πρώτα να «σκοτώσεις» τον ποδοσφαιριστή μέσα σου …πιστεύω το προσπάθησα αρκετά για πρώτη χρόνια.

3.   ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ … ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ … ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ … ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ … ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ? Η’ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ & ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ … 

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ]: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ  ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Δ. ΚΑΛΠΟΥΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο Β. ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.  ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.

[LE MASSAGE * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ]: Θεωρώ πως όταν σηκώνεις ένα κύπελλο η ένα πρωτάθλημα είναι ένα συναίσθημα απίστευτο που θέλουν να το ζήσουν όλοι οι παίχτες σε όποιο επίπεδο και να παίζουν.

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]: Αλήθεια είναι. Η ιστορία έχει δείξει τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν. Το κίνητρο για όλους εμάς και ειδικά για τους παίκτες, σίγουρα δεν είναι οικονομικό. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού πρόκειται για Εργασιακό Αθλητισμό. Κανείς δεν αμείβεται για αυτή του την συμμετοχή. Αλλού εστιάζουμε. Θέλουμε να παίξουμε και να χαρούμε. Ακόμα κι εγώ και ο κ. Μερεντίτης. Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ρόλους. Η λέξη ‘’Χορτασμένη’’ για εμάς δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει, όσο μας επιτρέπει το μέλλον να διεκδικούμε τίτλους. Κάθε καινούργια χρονιά και μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας.

[LE MASSAGE * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ]: ο τελικός για εμάς επιβεβαιώνει πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό !! Παίξαμε φέτος κ για τα παιδιά που είχαν τους σοβαρούς τραυματισμούς που όλοι γνωρίζετε .

4.   ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΝΤΑΜΠΛ ΑΠΕΧΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ … ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΌ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? , Η’ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ”ΠΟΥΣΑΡΟΥΝ-ΣΠΡΏΧΝΟΥΝ” ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ? … 

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ]: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ  ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

[LE MASSAGE * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ]: Έχουμε προσπαθήσει πολύ και σίγουρα δεν μας έχει χαρίσει κανένας τίποτα, φτάσαμε εδώ παλεύοντας σε κάθε αγώνα όπως θα κάνουμε και σε αυτόν. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα δεμένη με μεγάλη ποιότητα και τη πολυνίκη αυτού του θεσμού. Παρολαυτα εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε να πάρουμε το πρώτο μας κύπελλο.

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για τον όμορφο υπαινιγμό που κάνατε. Για το αν αυτή η ομάδα χρειάζεται Προπονητή ή όχι…, με σιγουριά σας λέω, ότι η ομάδα μας δεν είναι ‘’αυτόματη’’. Σχεδόν κάθε φορά παίζουν άλλοι παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε μεγάλο Ρόστερ από αξιόλογους παίκτες, συνεπώς έχω επιλογές αφενός και αφετέρου μην ξεχνάμε ότι στην εταιρία μας έχουμε βάρδιες και πολλές φορές δεν μπορούν να έρθουν όλοι. Επίσης ανάλογα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, επιλέγω διαφορετικό σύστημα. Σε ένα τέτοιο σύνολο όλοι θέλουν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Όμως όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν είναι εφικτό, αφού το παιχνίδι παίζεται με 11 παίκτες. Περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους. Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουν τι σημαίνει να περιμένεις τη σειρά σου για να μπεις. Σίγουρα με αυτές τις παραμέτρους, πρέπει να δοθούν κατευθύνσεις. Την σύνθεση και τον τελικό τρόπο που θα αγωνιστούμε, τον αποφασίζω εγώ, έχοντας κατά νου, την ομάδα που έχουμε απέναντί μας. Βέβαια όταν έχεις παίκτες με μεγάλο ειδικό βάρος, λόγω εμπειρίας αλλά και συμμετοχής σε σπουδαίες ομάδες στο παρελθόν, να μην αναφερθώ τώρα σε ονόματα…, δεν θα ήταν και σωστό, καταλαβαίνει κανείς τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην ομάδα που έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Απαιτείται άλλη διαχείριση. Όταν είσαι Προπονητής πρέπει να είσαι φίλος με τους παίκτες, αλλά να έχεις και την ανάλογη απόσταση. Όλοι συνθέτουμε ένα δυνατό σύνολο και ξεχωρίζουμε για τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το μυστικό μας…!!!

[LE MASSAGE * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ]: Θα αρκεστώ να πω ότι ένα παιχνιδι μπορεί οποιοσδήποτε να το κερδίσει ή να το χάσει !

5.   Η ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ & ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ( ΑΡΧΗΓΟ ) … ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ! , Η΄ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ? , Η’ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ & ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ?

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ]: ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ  ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

[LE MASSAGE * ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΜΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ]: έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ ότι αν μπούμε από την αρχή δυνατά και προσηλωμένοι στο στόχο μας μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Οπότε το βασικό θα έλεγα είναι η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτο 

[ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΚΑΛΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]: Δεν είναι έκπληξη για μας, το ότι η Le Massage είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Το αντίθετο μάλιστα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στην αντίπαλη ομάδα και είναι κάτι που κάποια στιγμή θα γινόταν. Κάθε χρόνο παρουσιάζεται πιο ενισχυμένη και πιο επικίνδυνη. Πρόκειται για ομάδα που αξίζει να πάρει το Κύπελλο, όσο κι εμείς. Μέσα από την δοκιμασία των αγώνων έφτασε στον τελικό. Σίγουρα έχει τον σεβασμό και τα συγχαρητήριά μας. Γνωρίζουμε καλά την ομάδα. Κι εκείνη μας ξέρει…!!! Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει άλλο ειδικό βάρος. Με αυτή την ομάδα θα παίξουμε δυο παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Σίγουρα αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά για εκείνη, αλλά και για εμάς. Μιλάμε για τον Τελικό του Κυπέλλου. Το άλλο ματς δεν έχει αυτή την κρισιμότητα. Το συγκεκριμένο όμως, θα αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και πλάνο. Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος τελικός, αντάξιος των δυο ομάδων και να νικήσει ο καλύτερος.

[LE MASSAGE * ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ]: Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι ξεκάθαρα να αγκαλιάσω τους παίκτες μου έναν προς έναν !!!